Καλέστε μας τώρα στο 217 7000 600

Εταιρία

Η avelionείναι εξειδικευμένη εταιρία παροχής κορυφαίων υπηρεσιών μελέτης και κατασκευής ενεργειακών λύσεων, τόσο στον κτηριακό τομέα, όσο και στον βιομηχανικό.

Η  εταιρεία ξεκίνησε την πορεία της στον τομέα των ΑΠΕ το 2009. Διαθέτοντας ήδη μεγάλη τεχνογνωσία σε σύγχρονες εφαρμογές, έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην μελέτη και εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων, ενώ στρατηγικές συνεργασίες με κορυφαίους κατασκευαστές (aleo certified installer, calpak premium partner) καθιστούν δυνατή την εν γένη παροχή ενέργειας προς τους χρήστες σε κάθε της μορφή, προσφέροντας μακροχρόνια σημαντικά οφέλη.

Η εξοικονόμηση ενέργειας, σε κάθε της μορφή (θερμική, ηλεκτρική, χημική) είναι προτεραιοτητα, και υποχρέωση για τους μηχανικούς της avelion. Η εταιρεία προσφέρει έξυπνες και τεχνοοικονιμικά άρτιες λύσεις σε κατοικίες, ξενοδοχειακές μονάδες, βιομηχανία, ώστε να διασφαλίζεται στο έπακρο η μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση ενέργειας, δίχως να υπονομέυονται οι προδιαγραφές των συστημάτων.

Η βασική δραστηριότητα της εταιρείας είναι στον ενεργειακό τομέα, και κυρίως στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Τα κύρια πεδία δραστηριότητας είναι:

    • Εξοικονόμηση ενέργειας σε ξενοδοχειακές μονάδες
    • Εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών συστημάτων
    • Κεντρικά θερμικών ηλιακών συστημάτα
    • Εγκαταστάσεις φυσικού αερίου
    • Πιστοποιημένοι Θερμογραφικοί έλεγχοι ηλεκτρομηχανολόγικών εγκαταστέσεων

Όραμά μας, να μπορεί κάθε πολίτης να έχει όφελος επενδύοντας στην ενέργεια, χωρίς αυτό να υπονομεύει τις μελλοντικές γενιές.  Για να το επιτύχουμε αυτό βασιζόμαστε στην επιστημονικά άρτια μελέτη, την συνεχή επίβλεψη όλων των σταδίων της εγκατάστασης καθώς και στην χρήση κορυφαίων – αναγνωρισμένων υλικών από επώνυμους κατασκευαστές.

Η εταιρία είναι στελεχωμένη με έμπειρους μηχανικούς, έχοντας υλοποιήσει τα πρώτα οικιακά φωτοβολταικά συστήματα στην Ελλάδα. Η φυσική παρουσία των μηχανικών της στο έργο καθώς και η λεπτομερής αξιολόγηση των απαιτήσεων της κάθε εγκατάστασης στοχεύουν στην επίτευξη της βέλτιστης οικονομοτεχνικής λύσης, η οποία μεγιστοποιεί την απόδοση κάθε επένδυσης. Κατασκευάζει έργα με-το-κλειδί-στο-χέρι, από το στάδιο της μελέτης έως την εγκατάσταση και την έναρξη της λειτουργίας, παρέχοντας επιπλέον υπηρεσίες σε θέματα χρηματοδότησης και ασφάλισης των έργων. Πρωτοπορεί εισάγοντας τον έλεγχο με υπέρυθρη κάμερα (IR inspection) στις εγκαταστάσεις που υλοποιεί, διαθέτοντας στο ανθρώπινο δυναμικό της πιστοποιημένο μηχανικό Level 1 ITC certified.

 

H παρουσία μας σε γνωστά μέσα ενημέρωσης:

1. Συνέντευξη στην εφημερίδα “ΤΟ ΒΗΜΑ”, με τίτλο άρθρου: Φωτοβολταϊκά στις στέγες: συμφέρει!

2. Συνέντευξη στην εφημερίδα “ΤΟ ΒΗΜΑ”, με τίτλο άρθρου: Επενδύστε σε στέγες και χωράφια

3. Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1, στην εκπομπή: 10 με 1

4. Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ΝΕΤ, στην εκπομπή: Πρωινή ενημέρωση

5. Συνέντευξη στο ενημερωτικό site ΖΟΥΓΚΛΑ, με τίτλο άρθρου: Οι νέοι πιστεύουν στην πράσινη ανάπτυξη

6. Συνέντευξη στο περιοδικό του ΤΤ, με τίτλο άρθρου: Ο πρώτος Έλληνας πολίτης που «πούλησε» το δικό του πράσινο… ρεύμα στη ΔΕΗ

7. Συνέντευξη στην εφημερίδα “ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ”, με τίτλο άρθρου: Έκανε τη ΔΕΗ… πελάτη του