Καλέστε μας τώρα στο 217 7000 600

Προϊόντα Φωτοβολταϊκών

Φωτοβολταϊκά aleo

Η aleo solar AG σχεδιάζει και παράγει υψηλής ποιότητας φωτοβολταϊκά στοιχεία για τη γερμανική και διεθνή αγορά. Στο Prenzlau του Βρανδεμβούργου η επιχείρηση διατηρεί μία από τις μεγαλύτερες και πιο σύγχρονες μονάδες παραγωγής στην Ευρώπη. Τα υψηλής ποιότητας φωτοβολταϊκά στοιχεία που παράγονται εκεί διατίθενται στην αγορά κυρίως από τη θυγατρική εταιρεία aleo solar Deutschland GmbH υπό την εμπορική επωνυμία aleo.

Η avelion solar roof είναι επίσημος συνεργάτης (Aleo Certified Partner) της γερμανικής εταιρείας Aleo. H Aleo βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρίες φωτοβολταϊκών στον κόσμο σύμφωνα με έγκυρες μετρήσεις από ανεξάρτητους φορείς. Η Aleo διαθέτει μεγάλη γκάμα επιλογών σε φωτοβολταϊκά στοιχεία, ώστε να καλύπτουν τις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε εγκατάστασης.


Μετατροπείς SMA

Η εταιρία μας, συνεργάτης της SMA, λόγω της πολυετούς εμπειρίας, χρησιμοποιεί κατά προτίμηση ηλιακούς μετατροπείς της γερμανικής εταιρείας SMA, του μεγαλύτερου προμηθευτή inverters στον κόσμο, οι οποίοι διακρίνονται για τον κορυφαίο βαθμό απόδοσης μέχρι 98% και την απλή χρήση. Με δυνατότητα τοπικής και απομακρυσμένης παρακολούθησης, οι μετατροπείς της SMA δίνουν ακριβή στοιχεία της παραγωγής και της αποδοτικότητας του συστήματος λεπτό προς λεπτό, όπου και αν βρίσκεστε. Βασικό στοιχείο επιτυχίας, η άριστη ποιότητα υλικών, ο υψηλός βαθμός απόδοσης, καθώς και η άριστη τεχνική υποστήριξη πριν και μετά την πώληση.

Οι μετατροπείς της SMA διαθέτουν την ιδανική λύση για κάθε τύπο φωτοβολταϊκού πλαισίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι νέες τεχνολογίες όπως οι κυψέλες thin-film (λεπτού υμενίου) και οι κυψέλες back-side contact (με τεχνολογία επαφής οπίσθιας πλευράς) συναγωνίζονται πλέον τα κοινά φωτοβολταϊκά πλαίσια. Η SMA βρίσκεται διαρκώς σε στενή επικοινωνία με τους κατασκευαστές φωτοβολταϊκών πλαισίων ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες κάθε τεχνολογικής εξέλιξης.

Η νέα γενιά Sunny Boy, με τους μετατροπείς Sunny Boy 3000TL, 4000TL και 5000TL, εξασφαλίζει μέγιστη απόδοση και ευέλικτο σχεδιασμό φωτοβολταϊκών συστημάτων, εγκατεστημένων σε στέγες κατοικιών. Πρόκειται για μετατροπείς πολλαπλών στοιχειοσειρών με βαθμό απόδοσης 97%, που εγκαθίστανται εύκολα, απεικονίζουν τις ημερήσιες τιμές απόδοσης του φωτοβολταϊκού συστήματος ακόμα και μετά τη δύση του ηλίου και επιτρέπουν την ασύρματη επικοινωνία μέσω της τεχνολογίας Bluetooth. Επιπλέον διαθέτουν εργονομική σχεδίαση, επιτρέπουν την επέκταση της βάσης δεδομένων με τη βοήθεια μιας κάρτας SD και παρέχουν αντικλεπτική προστασία.

Οι νέοι Sunny Mini Central 9000TL, 10000TL και 11000TL με βαθμό απόδοσης 98% θέτουν νέα πρότυπα όσον αφορά στην εξοικονόμηση κόστους με τη χαμηλότερη ειδική τιμή ισχύος. Χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία Power Balancer, οι μετατροπείς της σειράς Sunny Mini Central μπορούν να ενσωματωθούν σε ένα τριφασικό σύστημα. Επομένως επιτυγχάνεται μεγαλύτερη ευελιξία, αφού η δυνατότητα σχεδιασμού σε μικρότερες επαναλαμβανόμενες δομές καθιστά την εγκατάσταση του φωτοβολταϊκού συστήματος ευκολότερη, και εσείς επωφελείστε από το χαμηλότερο κόστος συντήρησης και την αυξημένη αξιοπιστία του φωτοβολταϊκού συστήματος.


Βάσεις στήριξης Hilti

Η Hilti εφοδιάζει με τεχνολογία αιχμής την παγκόσμια βιομηχανία κατασκευών. Τα προϊόντα, τα συστήματα και οι υπηρεσίες της Hilti προσφέρουν στους επαγγελματίες κατασκευαστές καινοτόμες λύσεις με ασύγκριτη προστιθέμενη αξία. Η έδρα του Ομίλου Hilti είναι στην πόλη Schaan του Liechtenstein.

Σχεδόν 20,000 εργαζόμενοι, σε περισσότερες από 120 χώρες παγκόσμια, δημιουργούν ενθουσιασμένους πελάτες και χτίζουν ένα καλύτερο μέλλον.

Ο όμιλος Hilti εξελίχθηκε από μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση η οποία ιδρύθηκε το 1941. Από το 2000, το Martin Hilti Family Trust κατέχει το σύνολο των μετοχών καθώς και από το 2008 όλα τα πιστοποιητικά συμμετοχών της Hilti Corporation. Αυτό διασφαλίζει την περαιτέρω μακροπρόθεσμη ανάπτυξη του έργου ζωής του ιδρυτή της, Martin Hilti.

H Hilti είναι σταθερά προσανατολισμένη σε ένα πλέγμα αξιών και επιδιώκει την εφαρμογή πολιτικής που δίνει αξία σε όλους τους συνεργάτες της. Η ενσωμάτωση των συμφερόντων όλων των συνεργατών- πελατών- προμηθευτών- εργαζομένων στην στρατηγική της, καθώς και η ενεργός αναγνώριση της κοινωνικής και οικολογικής ευθύνης θεμελιώνουν την εμπιστοσύνη που καθιστά δυνατή τη μακροπρόθεσμη επιτυχία της εταιρείας.


Βάσεις στήριξης Metaloumin


Πιστοποιημένες βάσεις αλουμιίου από την METALOUMIN σχεδιασμένες ειδικά για εφαρμογές φωτοβολταϊκών